Axtarış

Təlim seminarında iştirak

FƏXRİ FƏRMAN ALMIŞ BDU ƏMƏKDAŞLARI

01/04/2013

№     Soyadı, adı, atasının adı                                                                   Fakültə, kafedra, vəzifə

1.   Seyfullayeva Nərminə Səftər q.                 Coğrafiya fakültəsi, “Azərbaycan coğrafiyası” kafedrası,  baş müəllim

2.   Yaqubov Məmməd Haqverdi o.                  Mexanika-riyaziyyat, İdarəetmə nəzəriyyəsinin riyazi üsülları, professor

3.   Cəfərov Yasin İsa o.                                 Kimya,  “Fiziki və kolloid kimya” kafedrası, dosent.

4.   Abdullayev Mehman Qəhrəman o.             Tarix, “Azərbaycan tarixi” kafedrası(təbiət fakültələri üzrə)  , dosent.

5.   İsgəndərov Anar Camal o.                         Tarix, “Mənbəşünaslıq. tarixşünaslıq və metodika” kafedrası, professor.

6.   Baxşəliyev Fazil Eynulla o.                       Tarix, “Slavyan ölkələri tarixi” kafedrası, dosent.

7.   Abdullayev Sərhəddin Qubaddin o.            Fizika, “Nəzəri fizika” kafedrası ,professor.

8.   Mahmudzadə Ramin Əli Nazim o.             Tətbiqi riyaziyyat, “İnformasiya texnologiyaları və proqramlaşdırma” kafedrası, dosent.

9.   Əliyev Ələkbər Əliağa o.                           Tətbiqi riyaziyyat, “İnformasiya texnologiyaları və proqramlaşdırma” kafedrası, professor.
10. Qurbanov Elşad Məcnun o.                        Biologiya, “Botanika”     kafedrası, professor.

11. Şıxəliyev Namiq Qüdrət o.                         Kimya, “Üzvi kimya”       kafedrası, dosent.

12. Piriyeva Əsli Camal q.                              Filologiya, “Alman dili” kafedrası, baş müəllim.