Axtarış

Təlim seminarında iştirak

Tomson Röyters 2-ci treninq

22/02/2017

22.02.2017-ci il tarixində Bakı Dövlət Universitetinin Elmi-Tədqiqat Hissəsinin təşkilatçılığı ilə Tomson Röyters Agentliyi Elm və təhsil departamentinin əməkdaşı Aygün Babazadə universitetdə “ Journal Citation Report – Elmi işlərin çap olunması üçün jurnalların tapılması” mövzusu  üzrə  treninq keçirib.  Əlavə olaraq Aygün Babazadə təmsil etdiyi agentlik və həmin qurumda yer alan elmi jurnallar haqqında ətraflı məlumat verib, Azərbaycanla bağlı təhlillərini nümayiş etdirib. Məlum olub ki, agentliyin müəyyənləşdirdiyi indenksli jurnallarda BDU alimlərinin məqalələri ildən-ilə artır və yüksək göstəricilər qazanır. Məqalələrin əsasən fizika, fiziki kimya, riyaziyyat, enerji sahələrini əhatə etdiyini qeyd edən A.Babazədə indeksli jurnallarda məqalə çap etdirmək üçün daha çox üstünlük verilməli olan məqamlara diqqət çəkib.